Se izvinuvam Morbid,nema poveke.
Vi posakuvam se naj ubavo,ubavo da si se druzite.
Тууууу веднаш се налути. Прво, навистина нема потреба да се извинуваш никому, второ, баш ни е драго што си дел од форумов и те охрабруваме и понатаму да пишуваш и трето, критиката беше најдобронамерна и беше со цел да се запази динамиката на дискусиите. И јас би сакал да има повеке членови кои би можеле да дискутираат на сериозни теми..ама едноставно ги нема, и не е фер тоа да го компензираме преку пишување постови кои се одвишни. Ајде така..
Panta,veruvaj deka voopsto ne sum se nalutil i od sesrce vi posakuvam se' naj ubavo. Jas samo si ja uvidov svojata nesposobnost da go iskazam ona sto sum go sakal,mene Vozviseniot mi zabranuva da im bidam naporen na lugeto so svojata prisutnost i govor. Covek nemoze za sebe da pri,meti kakva e negovata postapka vo drustvoto,sekako misli deka e naj dobar,kako sto jas ne sum primetil do sega deka ve trujam,toa trebase da mi go kaze nekoj a moeto napustanje ne e zaradi lutinata,koja voopsto ja nemam,tuku mojata nesposobnost. Ednostavno,jas ne sakam nekoj da vozdivnuva i tezina da mu predizvikuva mojata pojava,toa e sramota za mene.
Na ovoj Forum so mene skoro nikoj ne se slozuva no se trudam i sakam da se druzam,cenam secie mislenje iako ne e soglasno moeto mislenje. Vie,mene edinka nemozete da me prifatite zaradi toa sto nemam isto mislenje so vaseto.
Normalno e toa deka nemoze sekoj isto da razmisluva i da se slozuva so nas.
Vo drugite podforumi i mnogu retko pisuvav iako,Metafizikata ne e samo eden smer na izucuvanje,nitu pak Galaksijata,nitu pak bilo koja nauka vo svetot. Za se ima poveke razmisluvanja,za da ne ni bide znaenjeto protureno i cisto perenje na mozok,za sto ste i samite protiv (veruvam) togas treba racionalno i bez predrasudi da dzirneme na site strani i da go soslusame secie mislenje.
No ete,ne pisuvav tamu,iako bi mozel mnogu da pisuvam.
No,vo podforumot Religija neznam sto bi trebalo covek da pisuva? Ako e samo za Ateisti,togas nema sto tuka ako mirno go napustam forumot. Ako e samo za Hristijani,povtorno nema nisto ako mirno izlezam. Ako imame pravo i kako Muslimanoi da napiseme nesto od nasata religija,togas povtorno nema za sto da se bunime.
Pred da se donese zaklucok treba da ima opomena.Treba da mi kazete kade i so sto i vo sto preterav. Dali nekoj e navreden od bilo koj moj post. Dali nekade pisuvam off topik. Ako preteruvam so pisuvanje od Religijata,pa,podforumov e Religija. Jas im se izvinuvam na onie na koi kosa im se diga stom ke se spomne imeto na Vozviseniot Allah. Vo podforum Religija Covek moze da pisuva samo za Allah,Isus,Buda,Kur'an,Biblija,Tora,Mojsie.... i se sto e vrzano za nea. Normalno,nekoj za nekoj protiv.
Sekoe dobro.