dani ok.mozebi za duhot ,nemiren da,taka e.no radost nema vo mene,ne veke.bev ispolneta,veke ne.da,emotivna ,premnogu.riba so podznak vodolija.i mozes da zamislis.deteto ,sto e toa me zbuni.sinusite,ne znam.sudir na emocii ima.i milosrdie premnogu.zamisli dani,jas sakam se od zivotot,hedonist sum,a ima noki nespieni i tezina vo dusata ,ima i zabeguvanja .krajnosti.ponekogas sum luckasta a veke posle placam za decata sto nemat detstvo za nepravdata vo zivotot,koga bi mozela da bidam skromna,bi se smirila.koga podaruvam i pomagam uzivam vo toplinata sto se siri.mn ljubomora i sebicnost,mn zloba okolu mene me gusi sekojdnevno.ocekuvav da mi kazes dali ke se preselam vo drug grad,vo neizvesnost sum.aj dosta,te gnjavam so mojot zivot,haos e.
Ti si posebna licnost,ti kazav.Ima ljubov vo tebe,pa i srekna si.jas ne mozam da vidam,samo osekam koga sum vo kontakt fizicki.no ete kako da znam za tebe deka si izgradena osoba kompletna i harizmaticna i mozes da imas sto ke posakas.bi sakala da te poznavam.ja citav tvojata poezija.emocii.ubavini.i milost.dani te molam,kazi mi dali vide nesto sto ne sakas da go kazes.moram na rabota.se nadevam ke mi odgovoris.cao i prijaten den.