Добредојдовте Гостин. Ве молам пријавете се или зачленете се.
10-09, 2010, 09:49:34

Автор Тема: Книга на сенките  (Прочитана 1099 пати)

0 Членови и 1 Гостин ја гледаат оваа тема.

«Одговор #15 пратена : 08-07, 2009, 02:20:27 »

maremaca

• Почетник
  • *
  • Репутација: +0/-0
  • Надвор од мрежа Надвор од мрежа
  • Порака: 8
Одг: Книга на сенките
« Reply #15 пратена : 08-07, 2009, 02:20:27 »
Во вакви работи да ви кажам право јас донекаде и верувам. Туку да ми каже некој дали и колку е опасно да најдеш во двор закопано катанче, заклучено и недогорена свеќа пред праг , како може да се заштитиме од овие лоши црни магии ?
Поздрав,
Сочувана

«Одговор #16 пратена : 08-09, 2009, 01:49:12 »

ZeeR0Less

• Гостин
« Reply #16 пратена : 08-09, 2009, 01:49:12 »
Во вакви работи да ви кажам право јас донекаде и верувам. Туку да ми каже некој дали и колку е опасно да најдеш во двор закопано катанче, заклучено и недогорена свеќа пред праг , како може да се заштитиме од овие лоши црни магии ?
Поздрав,

За тоа ќе прашаш некоја од "вештеркиве" на форумов, а и јас имам искуство со такво нешто, фактички имам само слушнато за такво нешто. Уште порано, додека бев помал знам нешто моиве дома разговараа дека тетка ми нашла крваво месо пред нејзиниот праг, исто така мислам дека нашла и некакво крпче или црвен конец - незнам точно за второво што било, ама знам дека беше поврзано со ткаенина (барем така мислам), црвена мислам или така нешто.
Баш ме интересира и мене колку има вистина во ова, дали навистина обичен смртник може да направи нешто паранормално, односно нешто што за останатите ќе биде невидено дотогаш, вонземско... па, чекам одговор и јас да видам што мислат останатите членови.
Сочувана

«Одговор #17 пратена : 13-09, 2009, 12:13:48 »

cat_woman

• Почетник
  • *
  • Репутација: +0/-0
  • Надвор од мрежа Надвор од мрежа
  • Порака: 13
  • Нов член
    • Email
« Reply #17 пратена : 13-09, 2009, 12:13:48 »
da postoat magii gi pravat....na mene licno mi imat praveno...i na uste 1 clen od mojta familija i sigurna sum 100%deka postojat...
Сочувана

Страници: 1 [2]   Оди горе
« претходни следни »