Еве,ќе ти ја искоментирам сликата со темперни бои,но да нагласам дека оваа не е некое стручно мислење.
На прв поглед делува многу пријатно за очите...
На ако по длабоко се погледне сликата би требало и исправка...ми личи како на наивна уметност.
Ребел,оваа не го свати како лична навреда или пак нешто зло намерно

Кога ќе ги погледнеш лалињата и премногу се „прави како пушка„кај тебе е се праволиниски и ритчето зад дрвото и премногу е во права линија,значи треба да внимаваш на перспективата,но на сенките...во природата не се праволиниски и право...знам си водела грижа,а и по четката се гледа дека си внимавала се правилно и право да избоиш

САКАМ,да ги ВИДАМ движењеата на четката,значи слободна рака во движењата,пробај по смело да ја пушташ раката.
Двото ми се допаѓа,но кога ќе ги видиш оние вдлабнатини во дрвото ми личат како да се поставени,залепени,значи и тука треба да внимаваш на боите и сенките па кога човекот погледне да помисли дека дрвото е пред него,како и вистински да го гледа во природа...пејсажи се многу добар правец,ги сакам,и портретите,но најмногу од се го сакам попарт
За пеперитките и розата,си го доволила вистинскиот наивец

Весели ми се боите и ми одговара на мојата душичка

Секако дека ти давам подршка,да сликаш ако тоа е дел од тебе,да ја изразиш својата креативност